Vi kan tilby deg som kunde brukerstøtte og opplæring direkte på ditt eget skrivebord, via et terminalprogram som lar oss koble til din datamaskin eller server, trygt og sikkert via Internett. Dette gir da også fleksibilitet, spart reisetid og -kostnader.

Programmet du behøver kan kjøres direkte uten installasjon, men du kan også installere det for å ha det lett tilgjengelig til senere bruk. Trykk på knappen lengre ned for å laste ned programmet, deretter er det bare å åpne/kjøre filen for å starte programmet.

Når programmet er startet vil det vise en ID oppe til venstre (under ruten 'Denne arbeidsplassen') som du må opplyse til oss, for at vi skal kunne logge på. Du vil deretter få et sprettoppvindu som ber deg godkjenne eller avvise vår forespørsel om å logge på.

Merk at du også kan velge å endre på tillatelser før du godkjenner, om du f.eks. bare skal vise oss noe behøver vi ingen tillatelser. Tillatelser kan også legges til  fortløpende av deg selv dersom behovet skulle vise seg, så i utgangspunktet kan du normalt velge bort alle tillatelser innledningsvis. Vi vil også kunne styre musen din uten noen tillatelser, for å peke og vise, men vi kan ikke klikke på og velge noe uten tillatelse for bruk av tastatur og mus.

Ta kontakt på forhånd for å avtale tid, du kan da være sikker på at noen er tilgjengelig.

Last ned AnyDesk