Personvern

Vi er opptatt av personvern hos SYNTAX ERROR, og denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hva som samles inn av personlig informasjon, og hvordan dette brukes.

SYNTAX ERROR, ved eier / daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldene lovgivning.

Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kontakt-/kundeforhold hos SYNTAX ERROR, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Personopplysninger

Vi har per i dag utelukkene firma/organisasjoner som kunder, og oppbevarer i liten grad personopplysninger for kunders kontaktpersoner (privatpersoner). Dette begrenses til navn, e-post og telefon angitt av kunde/kontaktperson – for nødvendig oppfølging i forbindelse med kundeforhold. Ved bruk av kontaktskjema vil også IP kunne bli logget og lagret, av hensyn til bevisbyrde for kontakt- og bestillingsbehandling.

Du har etter gjeldende lovgivning rett til innsyn i dine registrerte personopplysninger. Det vil si at du har rett til å be om å få disse tilsendt, samt be om retting og sletting. Merk dog at rett til sletting begrenses og overstyres bl.a. av vår bokføringsplikt etter regnskapsloven m.m.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Personopplysninger til tredjepart

SYNTAX ERROR vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles dersom vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene dersom dette er nødvendig for å utføre tjenester for SYNTAX ERROR.

Eneste untak for deling er dersom det skal inngås avtale med tredjepart, etter kundes/kontaktpersons samtykke, hvor navn og kontaktopplysninger for konatktperson behøves for denne behandlingen.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på SYNTAX ERRORs nettsider. Informasjonskapsler er små midlertidige informasjonsfiler (tekstfiler) som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal kunne fungere best mulig.

Funksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom menyvalg som "Innstillinger", "Sikkerhet" e.l. (se lenke til nettvett.no nedenfor). Dersom du slår av informasjonskapselfunksjonen, kan du likevel bruke våre nettsider, men enkelte funksjoner vil kanskje ikke fungere helt optimalt. Eksempel på slik funksjonalitet er kontaktskjema (p.g.a. søppelbeskyttelse) og eventuelle bestillingsfunksjoner.

SYNTAX ERROR samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på våre nettsider for analyse. Med anonymiserte opplysninger menes opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler for denne type data er antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere m.m. som benyttes.

Se Nettvett.no for mer generell informasjon om informasjonskapsler, og hvordan slette og avvise disse: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Databehandling for kunder

SYNTAX ERROR lagrer og behandler ikke personopplysninger for våre kunder og deres nettsider i/via våre systemer, dvs. personopplysninger for kunders kunder.

Vår kunder inngår direkte avtale med et hostingfirma, hvor nettside(r) installeres og driftes, og er selv ansvarlig for eventuelle databehandleravtaler som behøves for dette.

Kontaktopplysninger

Du finner oppdaterte kontaktopplysninger og -skjema på vår kontaktside.