Utdatert oversikt

Denne oversikten over tidligere jobber er dessverre veldig utdatert, og er heller ikke spesielt prioritert per i dag. Leveringer fra senere år mangler dermed, noen nyere kan finnes på Facebook-siden vår ...

Luminoglow - ny nettbutikk

Luminoglow_forsideLuminoglow Norge - Den første nettbutikken i Norge som selger eksklusivt selvlysende undertøy er lansert. Selvlysende undertøy er en nyhet på verdensbasis og er allerede en suksess i hele USA og store deler av Europa.

 

Les mer om Luminoglows nettbutikk

Martello - ny nettbutikk

martelloMartello.no er Elektrosenters tredje nettbutikk fra syntaxerror.no. Denne gangen er Joomla! i kombinasjon med VirtueMart valgt, med et lett tilpasset standarddesign. Dette er en enkel og stilren butikk, laget for en OBHs produkserie Martello - kapselmaskiner og kaffekapsler for Espresso. Kortbetaling med DIBS som betalingsformidler.

Se flere bilder fra Martello.no

Gzon Norge - ny nettbutikk

gzon_prodlisteGzon Norge hadde opprinnelig en Zen Cart-løsning, som "lå på siden av"  nettsiden bygget i publiseringsløsningen Joomla! CMS. De ønsket seg derfor en mer helhetlig løsning, og vi valgte derfor å migrere nettbutikken til VirtueMart - som er en integrert nettbutikkløsningen for Joomla. Migrering inkluderte overføring av alle produkter, omtaler, kunder, ordrer m.m. fra Zen Cart.

Sune Sport & Games

sunesportSune Sport ble etablert i 1996 av Sune Wentzel, 6x verdensmester i frisbee (tidligere under firmaer som er slått sammen fra Sendeplata, Sune Sport ENK og Diskbutikken). I 2009 har de utviklet et samarbeidet med Petter Solberg og hans nye produktlinje Petter Solberg Collection, med distribusjon inn mot Shell Norge sine forhandlere.

Les mer om Sune Sport