Utdatert oversikt

Denne oversikten over tidligere jobber er dessverre veldig utdatert, og er heller ikke spesielt prioritert per i dag. Leveringer fra senere år mangler dermed, noen nyere kan finnes på Facebook-siden vår ...

sunesportSune Sport ble etablert i 1996 av Sune Wentzel, 6x verdensmester i frisbee (tidligere under firmaer som er slått sammen fra Sendeplata, Sune Sport ENK og Diskbutikken).

De første to årene var det kun import av frisbeer og lignende artikler etter forespørsel fra sportsbransjen og det lille aktive frisbeemiljøet om de kunne skaffe dem noen frisbeer i god kvalitet.

Når det ble etterspørsel etter flere sommerspill i bra kvalitet og de fikk tak i de beste produsentene, så økte sortimentet kraftig. De spesialiserte seg med "alt som hører hjemme i parken/ i hagen/ på stranden" av både tradisjonelle og utradisjonelle spill og aktiviteter.

Med et voksende frisbeegolf miljø ble "Norges særeste butikk" – Diskbutikken - etablert som et eget selskap sammen med Espen Møkkelgjerd (Europamester i frisbeegolf). Diskbutikken solgte golf frisbeer og hadde i begynnelsen rundt 150 modeller. I 2010 blir det over 800 modeller av frisbeer inklusive forskjellige vektklasser (i tillegg kommer alle fargevariantene med 5-10 varianter per modell/ vektklasse...) og Diskbutikken er nå en del av Sune Sport AS som ble etablert i 2008.

I de senere årene har de også tatt et godt grep om flere fritidsaktiviteter og bl.a. blitt Norges største importør av dart. I tillegg kommer en rekke andre artikler som gjerne forbindes med høst/ vinter som f.eks. bordspill.

I starten av 2009 ble Sune Sport AS forsterket med ett nytt team inn mot konsollrealterte tilbehørsprodukter. Det var etter 5 års stadig tettere samarbeid med Svein Roger Maan og en gaming -avdeling han bygde opp at tiden var inne for å sette alt under en paraply. Svein Roger har 15 års erfaring med import og distribusjon i Skandinavia og tok med seg erfarne og spillegale Bjørn Thomas Kleven og Benny Fredstad. Svein Roger var pioneren som kommersialiserte kjørestoler til bilspill for hjemmebruk. Dette er noe de fleste kjenner til gjennom Playseat eller Playseat Solberg Edition som ble utviklet i tett samarbeid med Petter og Henning Solberg. Dette har bidratt til at Norge er det landet i verden med flest solgte kjørestoler pr innbygger.

I 2009 har de utviklet et samarbeidet med Petter Solberg og hans nye produktlinje  Petter Solberg Collection med distribusjon inn mot Shell Norge sine forhandlere.

Sune Sport har også fått en rekke sterke agenturer inn mot diverse radiostyrt og ikke minst et veldig spennende sortiment av spilltilbehør til for eksempel Nintendo Wii, DS lite, DSi, Playstation, PSP, PSPGO, Xbox og mye, mye mer.

sunesport2Netbutikken er bygget på Zen Cart, og inneholder en hel rekke med spesialtilpasninger - både teknisk og visuelt. Det er bl.a. lagt til rette for salg til forhandlere, med visning av priser eks. mva, sammen med veiledende utsalgspriser.

 

sunesport3Produktdetaljene er delt inn i skilleark (tabs) for mer kompakt og oversiktlig visning, med listing av tilbehør under.

Utover det som er nevnt finnes det en rekke forbedringer av Zen Cart-løsningen i denne  butikken, men det blir for mye å liste alt her - vi anbefaler heller at du opplever butikken som kunde. Det tilbys levering gjennom både Tollpost og Posten (Bring), betaling med kort gjennom DIBS-løsningen m.m..

Nettbutikken er også integrert med Mamut, for effektiv behandling av produkter og ordrer.